An important announcement from the founder of property-bee.com: The future of Property Bee is assured.

New Version of Property Bee - Bugs

Support, questions and ideas about the property-bee toolbar

New Version of Property Bee - Bugs

Postby DaveLDN on Mon Mar 02, 2015 9:26 am

Hi,

I am using the new 2.0.17.0. Is anyone else noticing that they are getting changes showing of properties going from SSTC to available (yet the property is still listed as SSTC by Rightmove)?

Is this a bug?

Thanks
Dave
DaveLDN
 
Posts: 11
Joined: Mon Jun 14, 2010 9:54 am

Re: New Version of Property Bee - Bugs

Postby gschok on Sat Mar 07, 2015 6:24 pm

Hi Dave,

I've seen this also.
I posted in the other thread about PB updates, so hopefully it gets picked up and corrected.

Cheers,
Gavin
gschok
 
Posts: 2
Joined: Sat Sep 07, 2013 11:00 am

Re: New Version of Property Bee - Bugs

Postby BobEvans on Wed Mar 11, 2015 9:21 am

Seems to be a bug with not display sold homes properly. It does not display in list view unless you click on the sold icon on the photo. It then updates the text. You have to do this for each sold home
BobEvans
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 25, 2014 5:36 pm

Re: New Version of Property Bee - Bugs

Postby DaveLDN on Thu Mar 12, 2015 10:23 pm

I've registered these issues with someone at nethouseprices.com and they are being worked on.

Hopefully we should see a new version of PropertyBee soon....
DaveLDN
 
Posts: 11
Joined: Mon Jun 14, 2010 9:54 am


Return to Support and Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron