An important announcement from the founder of property-bee.com: The future of Property Bee is assured.

Cannot get Property-Bee to work

Support, questions and ideas about the property-bee toolbar

Cannot get Property-Bee to work

Postby Shelagh on Wed Jul 29, 2015 2:20 pm

I have tried installing and uninstalling Property-Bee severals times but it doesn't work properly. The Property-Bee information box appears four times with with every property I view and contains details of the Estate Agent and property but no history on properties I have been sent that have had their price reduced. Each time I click to view another property I get message:

'Failed to find/insert postcode for property rm35056731 because NOT NULL constraint failed: Postcodes.Lat' with details of the error and call stack and a messsage asking if I want to report the error to Property-Bee. Getting a little bit frustrated with it all so any suggestions on how to get it working properly would be most welcome.
Shelagh
 
Posts: 1
Joined: Wed Jul 29, 2015 10:44 am

Re: Cannot get Property-Bee to work

Postby mpatters on Mon Aug 03, 2015 11:58 am

I too am having exactly the same issue. Can someone point us to a previous question / response pls.
mpatters
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 09, 2013 4:54 am


Return to Support and Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron